sunnuntai 9. joulukuuta 2012

SUNNUNTAIAAMUN RAUHAA

On niin ihana herätä sunnuntaiaamun rauhaan ja katsella ulos tyyneen ja valkoiseen talvimaisemaan, ottaa kuppi kahvia ja vain olla ja nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Suomen Itsenäisyyspäivän humu on laskeutunut. Linnan juhlien Kuningatar on valittu. ILKKA KANERVA on toipunut toivottavasti yllättävästä hypnoosiesityksestä Linnan juhlien jatkoilla?
Me kahviteltiin jengin kanssa perjantaina, niiden kanssa, jotka Itsenäisyyspäivien juhlista olivat tokentuneet ja meitä oli vähemmän paikalla kuin normaalisti, mutta erikoista oli se, että meitä oli 1960-1962 koulukaverita paikalla jopa neljä kaveria, ESA MALM, minä, SIMO SALONEN ja SVEN OLOF JOHANSSON joka oli ensi kertaa mukana kahvittelemassa.
Sitten äsken luin että EDIS "Prince" TATLI oli eilen voittanut tyrmäten minuutissa italialaisen vastustajansa EUROOPAN UNIONIN titteliottelussa kevyessä sarjassa ja otti näin itselleen EU-tittelin. Tämä 25-vuotias nuorukainen on nyt voittanut kaikki 19 ammattilaisotteluaan ja on selvästi matkalla kohti huipua, EDIS TATLI on kiehtova ja tyylikäs nuorimies, jossa on ainesta valloittaa niin miesten kuin naistenkin sydämet esityksillään kiristettyjen käysien sisällä että ulkopuolellakin. Hänen lempinimensä PRINCE sopii hänelle kyllä erinomaisesti. Tulee olemaan kiinostavaa seurata tämän nuoren kehägladiaattorin tulevia kehäesityksiä! Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa ja huomenna palataan arkeen ja koitan itsekkin löytää taas voimia palata treenaamisen pariin, sillä olen kulkenut nyt muutaman päivän sangen leveää herkkuttelijan valtatietä, mutta täytyyhän Suomen itsenäisyyttä juhlia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti