sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Tarinoita HARRIN KEHÄKULMASSA: SEURAAVA MATSI 28.4.1967

Göteborgista palailtiin kotiin hyvällä mielellä, vaikkakin vasen käteni oli pahasti turvoksissa ja arka. Muutaman päivän levon ja käden hautomisen jälkeen aloitin taas harjoituksen ja keskitin kaikki ajatukseni 28.4. olevaan otteluun. Vastustajakseni siihen iltaan oli ilmoitettu ranskalainen 25-vuotias ja 23 ottelua otellut kaveri nimeltään MARCEL ZERBIB, jota ei ainakkan toistaiseksi ollut vielä kukaan tyrmännyt. Siinä minulle tuli vähän tavoitetta, sillä innostuneena kahdesta edellisestä ennen täyttä aikaa voitetusta ottelusta tunsin itseni niin vahvaksi ja voimakkaaksi, etten epäillyt hetkeäkään, etteikö taas onnistuisi. Sparraus ja harjoituserät lisääntyivät taas koko ajan mitä lähemmäksi ottelupäivä tuli. Painajaiset ottelun häviämisestä näkyivät yöllä kuin filmiltä, kun harjoitus sparrausmatseineen alkoi todella väsyttää. Kättäni jomotti yöllä illan hautomisesta huolimatta ja kuudennen ottelun lähestyminen askarrutti yhä enemmän enkä tuntenut itseäni enää ollenkaan niin voimakkaaksi ja vahvaksi kuin kolme viikkoa aikaisemmin voitetun ottelun jälkeen.
26.4. aamulla lensimme jälleen yhdessä faijan kanssa Tukholmaan ja siellä majoituimme jälleen ylelliseen Strand Hoteliin, enkä viitsinyt puhua faijalle mitään eräästä hotellista Göteborgissa. Iltapäivällä tein viimeistelyharjoituksen eräässä Tukholman harjoitussalissa yhdessä SONNY LISTONIN, BOSSE HÖGBERGIN, USA:n raskaan keskisarjan RAY ANDERSSONIN ja FLOYD PATTERSSONIN veljen RAYMONDIN kanssa.
Itse harjoittelin hyvin kevyesti verrytellen vain matkapölyt pois. SONNY LISTON harjoitteli vielä täydellä vauhdilla sparraten kuusi erää RAY ANDERSSONIN ja RAYMOND PATTERSSONIN kanssa ja nämä kaverit vaikuttivat kyllä kovin heppoisilta SONNY LISTONIN käsissä. Huh, sitä voimaa. Harjoittelun jälkeen nautimme loistavan aterian Strandissa, kävimme kävelemässä ja katsomassa Tukholman kauppoja. 28.4 punnitus oli tällä kertaa järjestetty Strandin juhlasaliin aamulla kello 9.00, joten ei ollut ainakaan pitkä matka. Alas punnitukseen menimme yhdessä SONNY LISTONIN ja hänen valmentajansa jo tutun JOE POLLINON kanssa, jotka kilpaa kietoivat pyyhkeitä kaulaani ja päähäni, etten vain vilustuisi silkkiviitassani matkalla neljännestä kerroksesta hissillä alas. Se oli sitä amerikkalaista sirkusta. Tehtiin hissillä ajamisesta tärkeä show. Painoin punnituksessa 63,0 kg. ZERBIB osoittautui minua lähes päätä lyhyemmäksi algerialaista syntyperää olevaksi melkoisen tummaihoiseksi sekä mielestäni vanhemman näköiseksi kuin 25 vuotta. Kättelimme tietysti vaa`alla asiaankuuluvasti onnea toivotellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti