lauantai 12. toukokuuta 2018

Tarinoita HARRIN KEHÄKULMASTA: NELJÄS OTTELU 26.2.1967

Kolme viikkoa meni kuin siivillä. Harjoitusta - lepoa - harjoitusta, välillä huonoja päiviä, välillä hyviä, välillä virkeitä päiviä, välillä väsyneitä päiviä, mutta harjoitukset jatkuivat ja ajatukset kohdistuivat ottelupäivään. Illalla nukahtaessani löin vielä alitajuisesti oikean suorani hyökkäävään vastustajaan, niin että sänky nytkähti, ja vasta tämän jälkeen uni tavoitti minut. Lensimme faijan kanssa Malmöön 25.2 Kööpenhaminan kautta ja majoittauduimme huippuhienoon hotelli Skandinaviaan, mikä sai minut taas vähän leukailemaan faijalle: "On vähän toista kuin Royal, vai"?
BERTIL KNUTSSON oli järjestänyt todella hienon lehdistöpalaverin hotellissa, jossa myös BOSSE HÖGBERG asui. Seuraavan päivän ruotsalaislehdissä olikin kuvia triosta BOSSE HÖGBERG, YRJÖ PIITULAINEN ja HARRI PIITULAINEN. BOSSE HÖGBERG kohtaisi amerikkalaisen´tyrmääjänä tunnetun GIL DIAZIN ja minä itseäni yksitoista vuotta vanhemman ja kolmisenkymmentä ottelua enemmän otelleen saksalaisen HANS PETER SCHULTZIN. Myös amerikkalainen raskaan sarjan tähti LEOTIS MARTIN nyrkkeilisi jälleen mukana.
Matkalla Helsingistä Kööpenhaminan kautta Malmöön oli sattunut pieni kommellus. Kun jatkoimme toisella koneella Malmöön, jatkoivat matkatavaramme toisella Lontooseen, ja niinpä olimme vielä ilman matkatavaroitamme ja nyrkkeilyvarusteitani, joita odottelimme kuumeisesti hotelliin kiertolennoltaan.
BOSSE HÖGBERG ja ANITA LINDBLOM pressitilaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti