perjantai 1. elokuuta 2014

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASTA: Kesäaamu hurmaa!

Leijun edelleen kesäaamun hurmaavissa tunnelmissa. Vieressäni soi EAGLESIEN Hotel California, iso kuppi kahvia ja chapata sämpylä lautasella. Tuuli humisee puissa ja olen hurmaantunut! Kesäaamu hurmaa! Vaikka tänään onkin muutama aste alempi lämpötila kuin esimerkiksi eilen, mutta tarkenee edelleen kylpytakki päällä varjoisallakin parvekkeella. Eilen muuten olikin sitten pyöräilypäivä ja kävin siellä Kauppatorilla vanhaan tapaani kahvilla ja lihiksellä. Kantaväkeä oli paikalla SEIJA SARTTI & AARNO LAITINEN sekä aina yhtä pirteä ja nuorekas, jo vuonna 1951 Viipurin Nyrkkeilijöihin liittynyt säveltäjämestari HEIKKI SARMANTO. Minä ehdin häntä vain 4 vuotta aikaisemmin Viipurin Nyrkkeilijöiden jäseneksi. Ihan tarkasti ottaen 30.5.1947! Takaisin pyöräillessäni jäinkin sitten pariksi-kolmeksi tunniksi MELLSTENIN PARATIISIRANNAN cafe Mellstenin terasille Espoolaisten rantakuninkaallisten seuraan! Mutta sitten yksi mukava yllätystapaaminen siellä, joka oli suuri ilo pitkästä aikaa.

Tapasin nimittäin ex-rallimestarin, tyylikkään ja ihailemani MARKKU ALENIN. Siitä onkin pitkä aika kun ollaan viimeksi tavattu. Olikin hienoa nähdä MARKKU ALEN edelleen tyylikkäänä, nuorekkaana. Ei näköjään vuodet pure "äijään" ja vauhtikin on ilmeisesti tallella! Hyvä MARKKU!
Tänään mulla onkin sitten taas BOXING päivä ja aamu alkaa Kisahallissa ja jatkuu Mellstenin Paratiisiranassa ja sitten kello 16.00 näin tuosta Hesarista ESPAN Lavalla olisi taas yksi legenda ja ystävä, "vanha" asiakkaani Ravintola Anita & Harrista EERO KOIVISTOINEN! Yritänpä ehtiä EEROA moikkaamaan. Viimeksi nähtiinkin lentokoneessa, oltiin jostakin tulossa, muistelisin että Roomasta tai sitten jostakin muualta, vaihdettiin kuitenkin muutama sana silloin kuulumisia ja lupasinkin tulla joku kerta kuuntelemaan JAZZ-mestarin keikkaa! Onko se sitten tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti