tiistai 6. elokuuta 2013

HARRIN VASENSUORA 7.8.2013

Istun jälleen partsilla kahvikupposen ja aamiaisen kera. Olen noussut jo varhain ja katsellut ilokseni kuinka aurinkoinen päivä on tulossa. Taidanpa pitää rantapäivän tänään Mellstenin Paratiisirannassa. Eilen aamupäivällä kävin treenaamassa Tuulimäen boxingsalilla ja sain seuraakin HARRI MERTASEN tullessa myös sinne harjoittelemaan. Viime viikonloppuna lauantaina oli muuten hauska ilta jossakin Sipoossa ja sen paikallisen Venekerhon tiloissa, jossa oli Hawaijin Party sekä THE STEELERS niminen bändi esiintymässä.
Bändissä soittivat tässä kuvassa viereltäni katsoen ERKKI SUTELA,PEKKA WIRMAN,SEPPO "Suntsi" JÄRVINEN, TEUVO GRÖNROOS ja etualalla MURUNI Hawaiji Party illassa. Saimme ihan kohtuullisen määrän Rock and Rollia, nautimme, söimme ja rokkasimme yöhön myöhään lämpimässä kesäillassa meren äärellä.
Tapasin siellä myös yhden suomalaisen Rock and Roll suosikkini jo 60-luvun alusta lähtien ja kuulin hänen alkaneen aktiivisen keikkailun jälleen hänen jäätyään siviilityöstänsä eläkkeelle. Hän on Suomen Rock and Roll Kuninkaaksi valittu ROCK-JERRY, joka tuntuu olevan edelleen loistavassa vedossa ja Rock and Roll svengaa hänen esittämänään villisti.
Kuvassa minä ja ROCK-JERRY vaihdetaan kuulumisia, puhutaan Rock and Rollista ja myös kuntonyrkkeilytreeneistä, johon ROCK-JERRY miettii tuloa mukaan. Se olisi kyllä ihan Rock and Roll! Näin tänään tiistaina päivä jatkuu ilman boxingtreenejä, mutta taidan sittenkin lähteä pyöräilemään Kauppatorille kahville ja takaisin tullessa jäädä vähäksi aikaa Mellstenin Paratiisirantaan istumaan. Ei muuta kuin hyvää tiistaipäivää hyvät ystävät ja arvoisat lukijat, kuulinpa eilen että olen saannut yhden blogini seuraajan lisää, teitähän on jo ainakin viisi,vau! Hyvä TEUVO!
Kuvassa HARRI MERTANEN eilen Tuulimäen Boxingsalilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti