keskiviikko 13. tammikuuta 2016

HARRY`s CORNER: Päivityksen loppu!

Tää virtuaalinen elämä on siitä metka, että se tempaa mukaansa. Varsinkin jos on innostuvaa sorttia. Minäkin olen ollut tässä Facebookissa mukana jo kauan. Pitänyt blogiani jo kymmenisen vuotta. FB:ssä aloin päivittämään NYRKKEILIJÄN UNELMA sivuani, joka pohjautuu kirjani kuviin leikekirjani sivujen kera. En ollenkaan arvannut kuinka paljon aikaa ja päivityksiä se vaatii? No, meni tässä siihen pari-kolme vuotta. Nyt se alkaa olla valmis. oikeastaan tänään viimeiset päivitykset sinne. Minulla on toinenkin virtuaalinen viritys menossa FB:ssä. Lähdin taltioimaan näitä blogijuttuni kuvia BLOGATUT nimikkeellä, ja herran jestas, jos nää blogijutut jatkuu, niin miten ihmeessä saan sen valmiiksi? Ja minä kun kirjoitin yhtenä UUDEN VUODEN lupauksena luopuvani FACEBOOK pävityksistä vuoden 2016 aikana?

Siihen tuo kuuluisa Hawaijin Prinssi ARI WISKARI (kuvassa vasemmalla) kommentoikin: "SE OLISI KOVA JUTTU", no nyt pistää hiukan mietityttämään. Mitenköhän tässä käy? Mutta joka tapauksessa NYRKKEILIJÄN UNELMA sivustoni on päivitetty ja voin unohtaa sen. Ja ilmeisesti se unohtuu muutenkin kokonaan enkä saa sille sivustolle sitä 1000. tykkäystä kokoon. No, se täytyy kestää ja jatkaa elämääni ilman tykkäämisiä ja peukutuksia! Jään odottamaan kevättä ja kevät aurinkoa joka kietoisi mut lämpimään syleilyynsä. Oho...kännykässäni alkaa soimaan soittoääni BOOM BOOM BOOM sehän tarkoittaa että joku boxingkavereista soittaa? Halloota, kuka siellä soittaa?
Huh, sehän on itse Keravan Kreivi PASI TAAVITSAINEN!


Tuo hurmaava nuorimies joka saa cafe EKBERGILLÄ nuorten naisten päät kääntyilemään! Hän pitää tunnettua Ammattinyrkkeily.Net sivustoa. Sieltä löytyy kaikki viimeiset uutiset maailman nyrkkeilykehistä sekä kotimaisista nyrkkeily-ympyröistä. Nytkin siellä on valittu VUODEN SOTURI....katsokaa sieltä KUKA SE ON? Minulle PASI ei suinkaan soittanut siitä kuka on SOTURI, vaan ehdotti lounasta  ensi viikolla
jossakin italialaisessa paikassa? Molto Bene!
    Kuvassa minä ja PASI TAAVITSAINEN

No nyt mulla keskeytyi tää tarina ihan kokonaan. Mihinkähän minä jäinkään? Aivan auringon lämpimään syleilyyn, mutta koska sitä ei nyt vähään aikaan ole saatavilla, joudun lämpöä etsimään Tuulimäen Boxingsalilta ja jatkamaan muuten tätä arktista elämääni kaikessa harmaudessaan ilman tykkäyksiä ja peukutuksia! Ja laitetaan EVERLAST pipo päähän että tarkenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti