torstai 28. maaliskuuta 2019

HARRIN TAPAHTUMAT: Kuntonyrkkeilyä 2019

Olen saannut jatkuvasti kyselyjä KUNTONYRKKEILY tuntien pitämisestä, mutta joudun vastaamaan näin:  KAMPPAILUA IKÄÄNTYMISTÄ VASTAAN! Kamppailu missä edessäni on väistämättömästi tappio. Se missä "erässä" ei ole vielä selvää? Olin kovasti ajatellut, että olisi kiva vielä vetää KUNTONYRKKEILY tunteja, mutta taitaa olla parasta, että keskityn nyt vain omaan KAMPPAILUUNI, siinä tuntuu olevan tarpeeksi tekemistä minulle. Tähän osioon voin kyllä lisätä tapaamisia ja tapahtumia nyrkkeilystä tämän vuoden 2019 aikana!


Olen myös saannut ostettua pienen määrän NYRKKEILIJÄN UNELMA kirjojani kustantajaltani, joka oli löytänyt yhden unohtuneen pahvilaatikon kustantamon varastosta.
Tätä kirjaani, jonka painos oli 4000kpl on myyty loppuun jo aikoja sitten. Nyt sitä on saatavissa minulta 15 euroa kappale. Kirjaa löytyy siis pieni määrä. Halutessasi ostaa kirjan ota yhteyttä harripiitulainen@gmail.com sähköpostilla.

                                               

MYYRMÄEN URHEILUTALOLLA on ammattinyrkkeilyilta 2.2.lauantainna!                   
          RISTO MERONEN, ERKKI MERONEN, minä ja JARKKO PUTKONEN 

      3.2.2019 ALF "Afu" QVARNSTRÖM ja minä treenaamassa yhdessä Tuulimäen Boxingsalilla!                                         Me ollaan nyrkkeilykavereita jo 60-luvulta alkaen! 
      JYRKI 69 "Musta Uhka" ja minä treenaamassa Tuulimäen Boxingsalilla! Rock and Roll!!!             

                                                         

                                                           
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti