sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

SENIOR KUNTONYRKKEILYÄ/Harri PiitulainenAloitin pitämään KUNTONYRKKEILY harjoituksia jo vuonna 1989 BOXING CENTER salillani.
Pidin KUNTONYRKKEILYÄ monissa yrityksissä, yliopistolla sekä perinteellisillä nyrkkeilysaleilla Ruskeasuolla että Kisahallissa.

1.9.2018 on tarkoitus aloittaa jälleen +60 ikäisille SENIOR KUNTONYRKKEILY tunnit TUULIMÄEN BOXING SALILLA nimikkeellä TAISTELU VANHUUTTA VASTAAN joka tarkoittaa leppoisaa treenaamista ja kuntoilua yksityistunteina tai pienissä 3-5 hengen ryhmissä! KUNTONYRKKEILYN avulla voit nostaa taas kuntoasi ja saada hyvän olon tunnetta treenamalla! Tämä sopii kaikille niin vasta-alkajille, kuin entisille kuntonyrkkeilijöille
joille on jäännyt treenaaminen väliin

 OTA YHTEYTTÄ harripiitulainen@gmail.com ollessasi kiinnostunut asiasta!
Olen myös saannut ostettua pienen määrän NYRKKEILIJÄN UNELMA kirjojani kustantajaltani, joka oli löytänyt yhden unohtuneen pahvilaatikon kustantamon varastosta.
Tätä kirjaani, jonka painos oli 4000kpl on myyty loppuun jo aikoja sitten. Nyt sitä on saatavissa minulta 15 euroa kappale. Kirjaa löytyy siis pieni määrä. Halutessasi ostaa kirjan ota yhteyttä harripiitulainen@gmail.com sähköpostilla.

                                               

                                                             

                                                         

                                                           
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti