sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

SENIOR KUNTONYRKKEILYÄ 2019/Harri Piitulainen

VUOSI 2018 alkaa taas olemaan lopussa ja JOULU tekee tuloaan. Toivotan kaikille HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019!

Syyskausi 2018 KUNTONYRKKEILYN parissa on ollut taas kerran hieno että mielenkiintoinen! Nyt on aika taas pienen tauon ja 15.2 - 30.5.2019 on tarkoitus jatkaa jälleen +60 ikäisille SENIOR KUNTONYRKKEILY tunnit TUULIMÄEN BOXING SALILLA nimikkeellä TAISTELU VANHUUTTA VASTAAN, joka tarkoittaa leppoisaa treenaamista ja kuntoilua YKSITYISTUNTEINA! KUNTONYRKKEILYN avulla voit nostaa taas kuntoasi ja saada hyvän olon tunnetta treenaamalla! Tämä sopii kaikille, niin vasta-alkajille, kuin entisille kuntonyrkkeilijöille
joille on jäännyt treenaaminen väliin!!!

OTA YHTEYTTÄ
harripiitulainen@gmail.com ollessasi kiinnostunut asiasta!
Olen myös saannut ostettua pienen määrän NYRKKEILIJÄN UNELMA kirjojani kustantajaltani, joka oli löytänyt yhden unohtuneen pahvilaatikon kustantamon varastosta.
Tätä kirjaani, jonka painos oli 4000kpl on myyty loppuun jo aikoja sitten. Nyt sitä on saatavissa minulta 15 euroa kappale. Kirjaa löytyy siis pieni määrä. Halutessasi ostaa kirjan ota yhteyttä harripiitulainen@gmail.com sähköpostilla.

                                               


                                                             

                                                         

                                                           
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti