lauantai 17. lokakuuta 2020

TARINOITA & TAPAHTUMIA HARRIN KEHÄKULMASTA

 

Tänään lauantaina kävin stadissa ihan keskustassa kävelemässä Muruni kanssa ja onhan se aina ihan ainutlaatuinen tunne kun "paljasjalkaisena" syntyperäisenä stadilaisena kävelet huudeja joita olet kävellyt jo ihan pikkuskidinä, on se kyllä nostalgista. Käytiin samalla Amarillossa, Aleksilla syömässä, näin kun matkustelua ei tämän enempää suositella. Kyllähän me nytkin mentiin Espoosta Helsinkiin, mutta omalla autolle ja ilman maskeja, mikä ei sekään ole enää vierasta, jos tarve sitä vaatii.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Nyt kun olen jättänyt FACEBOOKIN ja virtuaalisen elämän lähes kokonaan, niin voisin tähän HARRIN KEHÄKULMAAN alkaa päivittämään kuvia kavereista ja tapaamisista, jos niitä yleensä vielä eteen sattuu, myös  tapahtuneita tapaamisia, ja ystäviä voisinkin ottaa tähän KEHÄKULMAANI, niin silloin tulisi tähän KEHÄKULMAANI hiukan SÄIHKETTÄ ja GLAMOURIA ystävieni myötä ja ajalta ennen maskia ja Koronaa, jolloin saatettiin vielä vaikka halata, pistää kaverillisesti käsi olalle, kätellä luottavaisesti ilman turvaväliä....tämähän on jo historiaa, tiedä sitä milloin tapaan taas jonkun ihan oikeasti ihan face to face?. Sitä odotellessa tervetuloa HARRIN KEHÄKULMAAN minun kanssani! 

Ensimmäiseksi kutsun tähän KEHÄKULMAANI tuon kuuluisan ja arvostetun Kuvakirjataiteilijan ja Rock and Roll Kuvaajan MASA von ELMIN, joka on hauska, mielikuvitusrikas, älykäs ja hurmaava! Ja minä voin todella luotettavasti antaa tällaisen lausunnon, sillä olen tuntenut hänet jo 60-luvun alusta joutuessamme samalle luokalle koulussa ja heti ensimmäisenä päivänä meille selvisi että diggasimme ELVISTÄ ja ROCK and ROLLIA! Ja sitä olemme jatkaneet ihan näihin päiviin saakka niin kotimassa kuin ulkomailla. Niistäkin reissuista on jo monta kuvakirjaa kertynyt.
              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti