maanantai 21. tammikuuta 2013

ELÄKELÄISEN KEHÄKULMASSA 21.1.2013

Hyvää viikonalkua hyvät ystävät. Tarkoitan siis teitä kahta jotka olette jo ehkä ehtineet katsomaan onko mitään uutta tekstiä tullut tänne blogiini ja olette jo huokaisseet helpotuksesta, kun mitään uutta tarinaa ei ole tullut. Täytyy vaan sanoa että päivät ovat vilahtaneet niin nopeasti tai sitten ei ole tapahtunut mitään. Vain vaellusta ASKEETTISUUDEN ja KURINALAISUUDEN tietäni tai boxbox Tuulimäen boxingsalilla. SE on kyllä pakko mainita että tuntui kyllä ihanalta kävellä merenrantoja pitkin täällä Espoossa auringonpaisteessa, kirkkaassa ja valkoisessa päivässä huolimatta pienestä pakkasesta. Ihan valloittavan upeata. Tosin kun sitten taas sain viestejä ystäviltäni jotka viettävät glamourin ja säihkeen täyttämää elämää tuolla maailman sykkeessä, tuntui hiukan haikealta niitä kuvia ja kertomuksia lukiessani. Niinkuin tuon Hawaijin Prinssin, Maratoonarin ja Surffilautailun virtuoosin ARI WISKARIN päivistä yhdessä suosikkikaupungissani LAS PALMASISSA. Hän kertoi juosseensa juuri maratoonin siellä, makoilevansa hotellinsa 23. kerroksessa sviitissä porealtaassa. Surffaileensa siellä päivittäin.
Illtaisin paikallisessa yökerhossa laulevansa karaoketa tuttujen kanssa aamuyöntunteihin ja kertoi jäävänsä joksikin aikaa vielä LAS PALMASIIN, mutta kun hän palaa takaisin Suomeen lounastaisimme sitten yhdessä ja kuulisin tarkemmin reissusta.
Paru muuta kaveria lähettelee kuvia, yksi Itävallasta jossa on laskettelemassa, yksi Pariisista, jossa on messuilla. Mun on nyt lähdettävä paikaan jossa laskeudun monta kymmentä metriä maan alle, ei aurinkoa, ei glamouria, vain taistelua vanhuutta vastaan....Tuulimäen boxingsalilla....BOXBOX!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti